Studenten Zorgverzekering 2019

Ook voor studenten bieden wij een speciale zorgvergelijker 2019 aan. Hierbij kunnen alle studenten in Nederland de beste en vooral de voordeligste zorgverzekering vergelijken met elkaar. Hierbij is het van belang dat je weet welke behoeftes en wensen je hebt, voordat je een contract afsluit met een zorgverzekeraar.

Je mag maar immers 1 keer per jaar overstappen, dus neem genoeg de tijd ervoor. Overleg altijd met je ouders of studenten in je omgeving wat de belangrijkste aspecten zijn die belangrijk voor je zijn.

Onze tip is om te luisteren naar je eigen lichaam. Ben je een actieve en fanatieke sporter? Dan is de kans groot dat je blessures zal oplopen. Denk maar eens bijvoorbeeld aan een enkelverzwikking of een knieblessure. Indien je opeens een grote blessure aan je enkel bent opgelopen is het hebben van fysiotherapie een goede uitkomst. Bij veel verzekeraars heb je bij een aanvullende zorgverzekering vergelijken al gauw meerdere fysiotherapie behandelingen.

Bij een aanvullende zorgverzekering kun je ook kiezen voor een tandartsverzekering. Heb je deze nou wel of niet nodig? Je mag meerdere malen per jaar gratis naar de tandarts voor controlebehandelingen bijvoorbeeld. Wanneer je als student zijne nog een beugel moet nemen, is het zeer verstandig om een zorgverzekering (aanvullende) af te sluiten.

Studenten Zorgverzekering 2019
5 (100%) 13 votes