Besured (Zorgverzekering 2019):

De zorgverzekering van Besured heeft een basispremie van €96,90 per maand. Deze verzekering heeft geen mogelijkheid voor verhoogd eigen risico, en een wettelijk verplicht eigen risico van €385-. Voorbeelden van de dekking van de basisverzekering van Besured zijn bevallingen thuis en in een ziekenhuis met medische noodzaak, spoedeisende zorg in het buitenland (naar het marktconforme Nederlandse tarief), de huisarts, de tandarts voor kinderen tot 18 jaar, revalidatie en ambulancevervoer. Andere modules worden deels of met een maximumbedrag vergoed. Ook beschikt Besured over een aanvullende verzekering en een tandartsverzekering.

Inhoud

besured zorgverzekering 2019

besured zorgverzekering 2019

Voor de aanvullende verzekering kun je kiezen uit drie mogelijkheden. De eerste mogelijkheid is een extra reisverzekering voor €1,90 per maand. Ook is er een “Love-2-move” pakket dat onder andere fysiotherapie en sportmedische keuringen dekt, voor €6,90 per maand.

Tenslotte beschikt Besured over een complete aanvullende verzekering met 13 gedekte modules, voor een totaalbedrag van €9,90 per maand. Gedekte modules zijn bijvoorbeeld vaccinatie voor buitenlandreizen, brillen en lenzen en anticonceptie. De tandartsverzekering van Besured heeft één optie, voor een premie van €12,90 per maand en een maximale vergoeding van €350- per jaar.

Besured richt zich vooral op studenten en jonge professionals en past de beschikbare modules daar op aan. Maar de verzekering is beschikbaar voor iedereen in Nederland. Naast de zorgverzekering krijg je bij Besured ook gratis wachtlijstbemiddeling en juridisch advies na een ongeval. Ook kun je als klant een vrije keuze qua apotheek. Meer informatie en een overzicht van de verschillende zorgmodules kun je vinden op de officiële website van Besured.

Besured Zorgverzekering 2019
5 (100%) 1 vote