Ditzo Zorgverzekering 2019
Ditzo biedt een basisverzekering aan voor €100,95 per maand. Je kunt bij Ditzo zelf je eigen risico bepalen, met een verplicht minimum van €385-. Dit bedrag kan verhoogd worden tot maximaal €885-. Ook Ditzo is een restitutieverzekering, en betaalt de kosten voor alle ziekenhuizen en huisartsen in Nederland die hun klanten bezoeken.

Ook biedt Ditzo een dekking voor spoedeisende zorg in het buitenland en een gratis persoonlijk zorgadvies. De basisverzekering van Ditzo dekt onder andere ambulancevervoer, bezoeken aan de huisarts, behandeling en verblijf in het ziekenhuis en geestelijke gezondheidszorg vanaf 18 jaar. Ditzo biedt ook een aanvullende verzekering, een tandartsverzekering en een bril- en lenzenmodule.

Inhoud

ditzo zorgverzekering 2019

ditzo zorgverzekering 2019

Bij de aanvullende verzekering kun je kiezen uit drie mogelijkheden. “ZorgGoed”, de eerste mogelijkheid, vergoedt medische kosten zoals fysiotherapie, anticonceptie en hulp in het buitenland voor een bedrag van €5,90 per maand. “GoedBeter” vergoedt extra medische hulp zoals zwangerschap en bevallingen, orthodontie en alternatieve geneeswijzen voor een bedrag van €8,90 per maand. Tenslotte geeft “GoedBest” een extra dekking voor bijvoorbeeld sterilisatie, preventieve cursussen en vaccinaties.

De tandartsverzekering van Ditzo biedt ook drie mogelijkheden, van een minimum van €9,75 per maand voor normale behandelingen tot een maximum van €27,50 per maand voor een volledige vergoeding en een vergoeding van 75% van specialistische behandelingen. De bril- en lenzenmodule van Ditzo geeft de klant korting bij Pearle en Eye Wish opticiens. De verzekering biedt een korting op contactlenzen, enkelvoudige brillen en multifocale brillen, voor een bedrag van €2,95 per maand. Deze korting geldt éénmaal per jaar.

Ditzo Zorgverzekering 2019
5 (100%) 1 vote