De OHRA Zorgverzekering, winnaar van de Independer Award, is een veel gekozen zorgverzekering. Prijs/kwaliteit verhouding is meer dan uitstekend te noemen. Daarnaast kun je profiteren van interessante kortingen. v.a. € 92,42 p/m OHRA Zorgverzekering OHRA behoort tot de populairste zorgverzekeringen van Nederland. OHRA is een naam uit de verzekeringswereld die bij de consumenten veel vertrouwen wekt. Dat is ook niet zo vreemd na zo veel jaren ervaring.

Hier zullen we de kwaliteiten van OHRA nader belichten en ingaan op het online afsluiten van een OHRA zorgverzekering. Voordelen OHRA zorgverzekering De consumenten die je voorgingen en een OHRA zorgverzekering afsloten zijn voor het overgrote deel zeer te spreken over de uitstekende verhouding tussen de prijs en de kwaliteit. Je kunt nog meer voordeel halen uit je OHRA zorgverzekering door collectief een zorgverzekering af te sluiten.

Wat OHRA nog aantrekkelijker maakt, is dat je zelf je zorgverlener kunt kiezen. Verder zijn ritjes naar het verzekeringskantoor geheel overbodig, omdat je alles zelf heel eenvoudig online kunt regelen. OHRA zorgverzekering online afsluiten Ook de grote verzekeraars als OHRA handelen de zaken steeds vaker online af.

Ook je basis zorgverzekering is gemakkelijk online af te sluiten. Daarnaast kunt je allerlei aanvullende zorgverzekeringen afsluiten. Via de online adviesmodule komt je erachter welke aanvullende zorgverzekeringen op jou van toepassing kunnen zijn. Heb je toch liever persoonlijk contact of wil je direct een vraag stellen aan een van de medewerkers van OHRA, dan kun je nog steeds de klantenlijn bellen.

OHRA Zorgverzekering 2019
5 (100%) 2 votes